Loppuvuodesta 2020 saimme ajatuksen perustaa oman LAN-tapahtuman. Keräsimme yhteen kaveriporukan ja aloimme toteuttaa suunnitelmaamme. Nuoresta iästä huolimatta olemme selättäneet useat haasteet ja selvittäen mistä toimivat lanit syntyvät. Olemme oppineet markkinoimaan tapahtumaa yhteistyökumppaneille ja kehittämään siihen innostavaa toimintaa. Tapahtumaa meitä on järjestämässä viiden hengen kaveriporukka, joiden kesken olemme jakaneet toteutettavat tehtävät.

Suunnittelun alkumetreillä saimme apua paikalliselta Savon Diginatiivit ry:ltä, joilla on laaja kokemus pelitapahtumien teosta. Diginatiivit avustivat meitä useissa kohtaa mm. tilojen ja verkkoyhteyden osalta sekä mahdollistivat niin lippukaupan kuin verkkosivutkin.

Järjestäjinä meille on tärkeintä yhdessä tekeminen ja innostuksemme pelaamiseen. GAME ON!


Puheenjohtaja


Tomi Tirronen

Puheenjohtaja/Viestintä

”On hienoa olla mukana järjestämässä Lan-tapahtumaa, joka on ollut unelmani jo pitkään. Projektia on ollut hauska tehdä kavereiden kanssa joidenka kanssa olemme tehneetkin paljon töitä tapahtuman eteen”


Pääjärjestäjät


”Tämä on ollut hyvin kiinnostava projekti ja olen oppinut paljon uutta. Kivointa tässä oli se, että pääsimme toteuttamaan unelmaamme, työskentelemään intohimojemme parissa ja tekemään yhdessä. Samalla pääsin myös käyttämään lahjojani.”

Topi Saarela

Pääjärjestäjä/Grafiikka

”Tapahtuman järjestäminen on ollut kiva uusi kokemus. Olen päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin sekä toteuttamaan kaikenlaisia uusia asioita.”

Teemu Tikkanen

Pääjärjestäjä/Viestintä

”Olen innoissani tästä jutusta ja on kiva kokea ja kokeilla kaikkea uutta”

Paavo Rissanen

Pääjärjestäjä/Somet

”Olen todella innoissani tästä ja minua kiinnostaa tietokoneet sekä tytöt”

Aki Koivunen

Pääjärjestäjä/Somet


Järjestäjät