Yhteistyössä

Electro-Lan 2021 yhteistyökumppanit

Diginatiivit ovat Savon talousalueella toimiva järjestö, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Diginatiivien tavoitteena on levittää tietoa digitaalisista harrasteista kuten pelaamisesta ja ohjelmoinnista sekä luoda niille soveltuvat puitteet. Savon Diginatiivit ry järjestää myös vuosittaista Gyostage -verkkopelitapahtumaa.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on tukemassa tapahtumaamme. Heidät tunnetaan laadukkaista ja maukkaista Wirvoitusjuomistaan, joita ovat Rio Cola, Herra hakkaraisen limonadit ja monet muut maukkaat juomat.


Leväsen grilli on tarjonnut maakunnan maittavimmat eväät jo vuodesta 2009. Tuuttikuljalta löytyvästä kulinarismin kehdosta saa varmasti kaupungin isoimmat ja maukkaimmat grilliannokset. Leväsen grilli tukee aktiivisesti nuorten toimintaa Kuopiossa.

”Menkeehän naattimaan Leväsen Grillin maaukkaita antimia”

ITC on Pohjois-Savon ja Pohjoisen Keski-Suomen suurin yksityinen IT-palveluja tuottava yritys, joka on yhdistänyt voimavaransa yhdessä Cruz Brokerin, ITC-Solution Groupin sekä Solution Kapanen OYn kanssa. ITCltä on mahdollista kuluttajahuollon yhteydessä saada kattavia yrityksille suunnattuja palveluita, jotka ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. 


joupet.com / Kuopion Kortti-Piste on vuonna 1989 toimintansa aloittanut yritys, jonka toimialana on painotuotteiden, mainostekstiilien, liikelahjojen ja tarrojen / teippauksien suunnittelu, valmistus ja myynti.